Logo Logo
VENIRA lyofilizovaný černý rybíz, 100 g
VENIRA lyofilizovaný černý rybíz, 100 g
Krátky popis Exkluzívní produkt VENIRA lyofilizovaný černý rybíz, 100 g od výrobce Venira u nás najdete výhodně od 189 Kč.
Obvyklá cena
  • 189
Výrobce/Značka
Venira
EAN 8594198172516
Hodnocení
(Celkem 27 hodnocení )
Mlsejte zdravě s mrazem sušeným křupavým černým rybízem. S maximálně svěží a lahodnou chutí vám bude připadat, jako byste si ho zrovna utrhli z keře! Dopřejte si černý rybíz klidně po celý rok díky šetrné technologii sušení, při které si zachovává nejen výraznou černou barvu a tvar, ale i všechny vitamíny a minerály. Jaké jsou výhody VENIRA lyofilizovaného černého rybízu? Užívejte si lahodný zážitek s našim černým rybízem klidně po celý rok bez potřeby vlastnit zahradu. Lyofilizovaný černý rybíz vyrábíme ze 100% přírodních plodů pečlivě pěstovaných na otevřených polích , převážně v evropských zemích. Bez přidaných cukrů či konzervantů vám přinášíme čistou chuť přírody ve své nejlepší formě. Díky lyofilizaci, tedy inovativní metodě sušení hlubokým mrazem, si náš černý rybíz uchovává všechny živiny, minerály a vitamíny , které jsou obvyklé v čerstvém ovoci.   Černý rybíz je sám o sobě bohatým  zdrojem antioxidantů, vlákniny i vitamínů , což z něj činí dokonalé ovoce pro podporu vašeho celkového zdraví. S 275 kcal v jednom balení se lyofilizovaný černý rybíz se sladkou chutí a výraznou černou barvou stává dokonalou a vyváženou energetickou svačinkou. Abychom vám usnadnili jeho konzumaci, je černý rybíz zbaven stopek a připraven k okamžitému mlsání. Tyto malé poklady navíc perfektně bojují proti volným radikálům, čímž posilují imunitní systém a zlepšují kloubní potíže. Co je to lyofilizace? Lyofilizace, též označovaná jako inovativní technologie sušení hlubokým mrazem , je proces, který umožňuje eliminovat vodu z potravin, aniž by se narušila jejich struktura, tvar či obsah živin. Ovoce, v tomto případě černý rybíz, je vystaven  extrémně nízkým teplotám v rozmezí - 55 °C až - 100 °C za doprovodu výrazně nízkého tlaku.   Následně je zahájen proces sušení, jenž z černého rybízu šetrně odstraňuje všechnu vodu a vlhkost bez nutnosti zvýšení teploty. Poté se rozbíhá sublimace, tedy přeměna vzniklých ledových krystalů přímo na vodní páru. Posledním krokem, který vede k neodolatelně křupavému černému rybízu je dekomprese, tedy obnova normálního tlaku a jeho důkladné usušení. Jak můžu lyofilizovaný černý rybíz konzumovat? Lyofilizovaný černý rybíz je všestrannou ingrediencí, kterou můžete jako součást vaší vyvážené stravy konzumovat  kdykoliv během dne. Jedná se o perfektní  vitamínový snack na cesty a přidáním černého rybízu do  ovesných kaší, jogurtů nebo müsli vytvoříte vydatnou  křupavou snídani či svačinku. Mrazem sušený černý rybíz využijete dokonce i  při pečení ! S čím kombinovat? Chcete si sladkou chuť lyofilizovaného černého rybízu užít už při snídani? Pak vám rozhodně doporučujeme si vytvořit lahodnou, jemnou a zároveň nadýchanou kaši, kterou si doma připravíte již za 1 minutu! Díky  bezlepkovým ovesným vločkám plným vlákniny, vitamínů a minerálů dodáte spolu s lyofilizovaným ovocem vašemu tělu nejen potřebnou energii pro perfektní start dne, ale také všechny živiny. Upozornění: Může obsahovat stopy lepku, arašídy, sóju, sezamová semena a ořechy. Skladování: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Vyrobeno v ČR.
Varianty produktu
Další produkty od výrobce Venira
Další produkty v kategorii Novinky