Rostlinná uzenina s autentickou chutí legendárních maďarských klobás. Je vhodná jak pro přímou konzumaci, tak i k tepelné úpravě. Nádherná vůně a skvělá chuť už dostala nejen všechny vegetariány a vegany, ale i nejednoho „masožravce”. 100 % přírodní 100 % vegan Při výrobě nebyla použita žádná éčka, umělá dochucovadla, konzervanty, barviva, ani geneticky modifikované látky. Uzeno klasickou metodou na bukovém dřevě. V závodě na výrobu se nezpracovávají žádné suroviny živočišného původu. Maďarskou klobaňu lze použít: do vánoční kapustnice, na francouzké brambory, na jednohubky, do koložvárske kapusty, na granadír, do živáňské… a do všech dalších receptů místo normální klobásy. Klobaňu si také můžete vychutnat v tomto skvělém receptu na Valašskú kyselicu. Složení: pšenice, sója, mletý ječmen, ovesná mouka, slunečnicový olej, česnek, mletá paprika, sůl, koření. Alergeny: sója, lepek. Obsah balení: 300 g Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energie 631 kJ (151 kcal) Bílkoviny 9,6 g Tuky 7,15 z toho nasycené 1,32 g Sacharidy 12,48 g s toho cukry 1,52 g Sůl 2,03 g Vyrobeno pro: Good Nature s. r. o. , Kollárova 88, 036 01 Martin, Slovensko Vyrobeno v EU. Upozornění: Skladujte při teplotě do 15 °C.